Miten Hallituspartnerit Helsinki voi auttaa pk-yrityksiä menestymään?

Miten Hallituspartnerit Helsinki voi auttaa pk-yrityksiä menestymään?

100 partneria! Kymmenien vuosien kokemus johtotehtävistä ja yrityselämästä sekä kiinnostus auttaa osaamisellaan pk-yrityksiä. Vähintään 30 toimialaa – mm. rahoitus, kulttuuri, matkailu, media, kauppa kaikissa muodoissaan, terveydenhoito, kuljetus- ja logistiikka, tietoliikenne, elektroniikka-, elintarvike-, metsä-, rakennus-, meri- ja muu teollisuus, koulutus ja julkishallinto sekä kymmeniä erikoisosaamisalueita, joista esimerkkinä muutosjohtaminen, yritysjärjestelyt, lean, prosessijohtaminen, coaching, henkilöstöjohtaminen, kansainvälistäminen, asiakaskokemus, markkinointi, viestintä ja brändi sekä digitaalisaatio.

Tätä kaikkea on Hallituspartnerit Helsinki, jonka toiminnan tarkoitus on edistää pk-yritysten kilpailukykyä vahvistamalla ammattimaista hallitustyöskentelyä.

Miksi pk-yrityksen kannattaa panostaa hallitustyön kehittämiseen?

Yrittäjä osaa oman liiketoimintansa ja paljon, mutta yrityksen elinkaaren eri vaiheissa eteen voi tulla tilanteita, joissa tarvittaisiin toisenlaista tai kokonaan uutta näkemystä. Silloin on hyvä kohta miettiä miten sitä saa parhaiten käyttöönsä pitkäjänteisesti.

Hyvä hallitus on sitoutunut yrityksen menestykseen ja osaa tukea toimitusjohtajaa.  Ulkopuolinen hallitusjäsen tuo yrityksen kehittämiseen arvokasta osaamista ja näkemystä. Hallitustyöosaamisen lisäksi he tuovat liiketoiminnan ja strategisen kehittämisen osaamista ja käytännön kokemusta sekä eri kehitysvaiheisiin kulloinkin tarvittavaa erityisosaamista.

Miten hallitusjäsenten välitysprosessi toimii?

  1. Aloitetaan yhteistyö tapaamisella, jossa kartoitetaan yrityksen nykytilanne ja tarpeet
  2. Tunnistetaan ja määritetään keskustellen ne tarpeet, joihin yksi tai useampi ulkopuolinen hallitusjäsen toisi apua sekä tarkennetaan, millaista henkilöä etsitään
  3. Luodaan hallitusjäsenprofiili, jonka perusteella me käynnistämme haun, johon partnerimme vastaavat
  4. Teemme esikarsinnan ja toimitamme parhaiten kriteerejä vastaavat hakemukset
  5. Te haastattelette ehdokkaat ja teette lopullisen päätöksen valittavasta sekä sovitte ehdoistaH

Tutustu esitteeseemme ja ota yhteyttä: minna.lenander@fundament.fi