YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yrityksen ja yrittäjän palvelut Fenniassa

Fennia on taloudellisen turvallisuuden neuvonantaja yrityksille ja yrittäjille. Tarjoamme riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut sekä johdon ja avainhenkilöiden palkitsemis- ja sitouttamisratkaisut.

Fennia haluaa olla kumppanina ja mukana asiakkaidensa kasvussa. Tarjoamme vakuutusturvan lisäksi monia lisäpalveluja yrityksenne työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin ylläpitoon, kehittämiseen ja asiakasrahoitukseen.

Tarjoamme yrityksellenne nimetyn yhteyshenkilön ja alueellisen palvelutiimin.

Missiona pääkaupunkiseutulaisten yritysten menestys — Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin missiona on vahvistaa yritysten menestystä Helsingin metropolialueella. Helsingin seudun kauppakamarin vision mukaan kauppakamari on yrityksille tärkeä kumppani, jonka aktiivisen toiminnan tuloksena Helsingin metropoli tarjoaa elinkeinoelämälle huippuluokan toimintaedellytykset.

Helsingin seudun kauppakamari on jäsenmäärältään pohjoismaiden suurin kauppakamari. Siihen kuuluu 21 kunnan alueelta yli 6 500 yritystä kaikilta elinkeinoelämän toimialoilta.

Verona

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa.

https://www.verona.fi/

ContractZen

ContractZen on vuonna 2014 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö. Saas-pilvipalvelu kattaa metadatapohjaisen sopimusten hallinnan, digitaalisen hallitusportaalin, virtuaalisen datahuoneratkaisun (VDR) ja sähköiset allekirjoituspalvelut. Tietoturvallista palvelua on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla. Palvelu tukee hyvää hallintotapaa ja tehostaa liiketoimintaa vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla prosesseja sekä minimoimalla riskejä.

Yhtiöllä on asiakkaita yli 30 maassa ja sen omistajina on johtavia suomalaisia asianajajia ja muita yksityissijoittajia. Myös Innovaatiorahoituskeskus Tekes tukee yrityksen toimintaa. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Palo Altossa.

https://www.contractzen.com/fi/

Tapahtumayhteistyökumppani

PwC

PwC auttaa niin yksityisesti omistettuja, pääomasijoittajien rahoittamia kuin noteerausta suunnittelevia yrityksiä kasvamaan ja toimimaan tehokkaammin. Kansainvälisen PwC-verkoston ansiosta käytössä on asiantuntemus paikallisista markkinoista 158 maassa.

https://www.pwc.fi/fi/yrityksesi/kasvuyritys.html