YHTEISTYÖKUMPPANIT

Autamme asiakkaitamme kasvamaan selkeyden avulla.

Tuomme selkeyttä yritystoiminnan monimutkaiseen ja jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Greenstepissä välitämme aidosti toisistamme; meidän isosta perheestä, asiakkaista ja ympäristöstä.

Autamme asiakkaitamme heidän kannattavan kasvun polullaan tuomalla heille liiketoiminnallista lisäarvoa ja tehokkuutta prosesseihin.

Yrityksen ja yrittäjän palvelut Fenniassa

Fennia on taloudellisen turvallisuuden neuvonantaja yrityksille ja yrittäjille. Tarjoamme riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut sekä johdon ja avainhenkilöiden palkitsemis- ja sitouttamisratkaisut.

Fennia haluaa olla kumppanina ja mukana asiakkaidensa kasvussa. Tarjoamme vakuutusturvan lisäksi monia lisäpalveluja yrityksenne työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin ylläpitoon, kehittämiseen ja asiakasrahoitukseen.

Tarjoamme yrityksellenne nimetyn yhteyshenkilön ja alueellisen palvelutiimin.

Missiona pääkaupunkiseutulaisten yritysten menestys — Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin missiona on vahvistaa yritysten menestystä Helsingin metropolialueella. Helsingin seudun kauppakamarin vision mukaan kauppakamari on yrityksille tärkeä kumppani, jonka aktiivisen toiminnan tuloksena Helsingin metropoli tarjoaa elinkeinoelämälle huippuluokan toimintaedellytykset.

Helsingin seudun kauppakamari on jäsenmäärältään pohjoismaiden suurin kauppakamari. Siihen kuuluu 21 kunnan alueelta yli 6 500 yritystä kaikilta elinkeinoelämän toimialoilta.