YHTEISTYÖKUMPPANIT

KPMG tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia ja yritysjärjestelypalveluja.

Tilintarkastuksen ja varmennuksen asiantuntijamme varmistavat tilinpäätöksen ja taloudellisen informaation luotettavuuden. Vero- ja lakipalvelumme auttavat verotukseen liittyvien velvoitteiden hallinnassa. Neuvontapalvelumme tukevat asiakkaidemme kasvua ja suorituskykyä, auttavat hallitsemaan riskejä sekä hyödyntämään muuttuvien markkinoiden ja teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt Jukka Karttunen ja Terhi Pesonen. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kpmg.fi

 

Yrityksen ja yrittäjän palvelut Fenniassa

Fennia on taloudellisen turvallisuuden neuvonantaja yrityksille ja yrittäjille. Tarjoamme riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut sekä johdon ja avainhenkilöiden palkitsemis- ja sitouttamisratkaisut.

Fennia haluaa olla kumppanina ja mukana asiakkaidensa kasvussa. Tarjoamme vakuutusturvan lisäksi monia lisäpalveluja yrityksenne työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin ylläpitoon, kehittämiseen ja asiakasrahoitukseen.

Tarjoamme yrityksellenne nimetyn yhteyshenkilön ja alueellisen palvelutiimin.

Missiona pääkaupunkiseutulaisten yritysten menestys — Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin missiona on vahvistaa yritysten menestystä Helsingin metropolialueella. Helsingin seudun kauppakamarin vision mukaan kauppakamari on yrityksille tärkeä kumppani, jonka aktiivisen toiminnan tuloksena Helsingin metropoli tarjoaa elinkeinoelämälle huippuluokan toimintaedellytykset.

Helsingin seudun kauppakamari on jäsenmäärältään pohjoismaiden suurin kauppakamari. Siihen kuuluu 21 kunnan alueelta yli 6 500 yritystä kaikilta elinkeinoelämän toimialoilta.